Eriteemoiset seikkailusynttärit Oulun seudun luonnossa

Etsitkö vaihtoehtoja lasten syntymäpäivän viettoon? Vaihtoehtoja, joita tarjoaa lapsille elämyksiä, liikuntaa ja huvia luonnossa? Vaihtoehtoja, joita samalla edistää lasten hyvinvointia ja terveyttä ja säästää jopa maapalloammekin? Täältä löytyy!

Windlandin teemasynttärit tarjoavat lapsille monipuolisia ja jännittäviä tarinoita, aktivitteetjä luonnossa ja tietysti huvia!

Suunnittelemme kahden tunnin seikailut iänmukaisesti 5 – 10-vuotiaille (max. 12 lasta). Jokainen seikkailu sisältää ohjelman ja ohjauksen, erilaiset, teemakohtaiset materiaalit, juomat, nuotion sekä tapaturmavakuutuksen. Tapahtumapaikan valitsemme yhdessä vanhempien kanssa mahdollisuuksien mukaan oman asumispaikan lähiluonnosta.

Nuotioruoka on mahdollistaa tilata lisäpalveluna, silloin juhla pidenee noin 45 minuuttia. Windlandin teemasyntäreillä vanhemmilla on tietysti aina mahdollisuus huolehtia itse tarjoilusta!

Kaikki luontosynttärit toteutamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Käytämme ensisijaisesti luontomateriaaleja ja muita materaaleja, niin kuin koristeita, viisasti. Meiltä ei löydy kertakäyttöastioita ja järjestämällä juhla lähiluonnossa pyrimme vältämään turhia kuljetuksia.

Räätälöimme juhlan teeman myös omien toiveiden mukaan!