Yritys

Windland on pieni, perhe- ja luontoystävällinen, vuonna 2018 perustettu liminkalainen yritys, joka tarjoaa erityyppisiä ohjelmapalveluja Oulun seudun luonnossa, erityisesti Limingassa ja Rokualla. Yrityksen toiminta perustuu luontoläheisyyteen ja -lähtöisyyteen, luonnonsuojeluun sekä kestävän kehityksen periaatteisiin.

Lisäksi tarjotaan laadukkaita käännöksia saksaksi matkailu- ja luontoalan yrityksille.

Windland on savuton yritys.

Yrittäjä: Christiane

Olen kotoisin saksalaisesta vuoristosta nimeltään Rhön, joka sijaitsee keskellä Saksaa. 2009 muutimme perheen kanssa Suomeen, suoraan Limingan lakeuteen.

Olin tottunut elämään keskellä vuoria Saksassa ja kesti vähän aikaa kotiutua Limingan lakeuteen, mutta nyt osaan arvostaa tätä merestä nousevaa maata suuresti. Limingan vanha historia, tarinoita pitäjästä ja sen asukkaista ja Limingan ’salaisia’ paikkoja yllättää minut aina uudestaan. Limingasta löytyy kyllä enemmään kuin tasaista maisemaa!

Suomen luonto auttaa minua rauhoitumaan, viihdyn Limingan lakeudella, Rokuan männiköissä, Kolin kallioilla ja Lapin tuntureilla. Parhaita hetkejä koen, kun ryömin varhaisena aamuna teltasta ja hyppään kylmään järviveteen.

Koulutukseltani olen slaavilaisten kielten ja taidehistorian maisteri ja urani on saanut alkunsa Bochumin yliopistossa. Suomessa minusta tuli lähihoitaja / lastenhoitaja. Päiväkodin työpaikassani olen saanut runsasti kokemusta lasten kanssa työskentelemisestä yli kuuden vuoden ajan. Viimeisenä muttei vähäisimpänä olen suorittanut luonto-ohjaajan ammattitutkinnon ja perustanut Windlandin.

Windlandin toiminnan kautta pystyn vihdoin yhdistämään koko minun osaamiseni, kokemukseni ja kiinostukseni ja toivon saavano muut ihmisetkin innostumaan luonnosta.